Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

04.11.2014 16:46

Moje pytanie.....dodajecie bułkę do mięsnego pasztetu? jeżeli tak,to jaką?

Odpowiedzi (27)

berys18

Zadanych pytań: 1434

04.11.2014 17:45

dodaję czerstwą uprzednio namoczoną

ben-ka

Zadanych pytań: 459

04.11.2014 17:55

@Habibi ja nigdy nie używałam chałki ani do mięsa,ani do ryby....i trochę mnie to zaskoczyło,bo chałka,to raczej słodkawa bułka z tym,że ma nadawać pasztetowi pulchności.Może i tak jest muszę sprawdzić by się przekonać.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

04.11.2014 18:01

tak,dodaję bułkę :) najczęściej moczoną w rosole, w którym gotował się kurczak/kura

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

04.11.2014 18:01

Ja dodaję namoczoną bułkę pszenną

marenka

Zadanych pytań: 179

04.11.2014 18:04

Dodaję kasze manną :)

pestka

Zadanych pytań: 424

04.11.2014 18:14

tak , dodaję bułkę pszenną

Motorek

Zadanych pytań: 1446

04.11.2014 18:29

kajzerkę moczoną w mleku

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

04.11.2014 19:54

tak dodaje bułke tarta

aginaa

Zadanych pytań: 700

04.11.2014 20:15

ja dodaje bulke tarta

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

04.11.2014 20:49

podobnie jak do mielonego,dodaje bułkę namoczoną w wodzie lub mleku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak