Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

04.11.2014 16:46

Moje pytanie.....dodajecie bułkę do mięsnego pasztetu? jeżeli tak,to jaką?

Odpowiedzi (27)

ada.la

Zadanych pytań: 39

04.11.2014 20:56

dodaję bułkę tartą lub namoczoną w mleku

Janina

Zadanych pytań: 159

04.11.2014 21:18

Tak, dodaję bułkę tartą;)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

04.11.2014 22:46

czasami dodaję zwykłą kajzerkę

misia53

Zadanych pytań: 339

04.11.2014 23:35

dodaję namoczoną i odciśniętą bułeczkę i nie zgadzam się z takim twierdzeniem , że bułka powoduje twardość pasztetu

dodi

Zadanych pytań: 256

05.11.2014 07:38

ja również polecam kaszę manną

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

05.11.2014 12:58

moczona kajzerka /nie dmuchana/ w mleku

mala2021

Zadanych pytań: 508

08.11.2014 07:07

zawsze dodaję, namoczoną w rosole

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak