Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

29.06.2014 09:10

Moje pytanie, może będzie dość nietypowe, ale postanowiłam się Was poradzić. Nie posiadam w domu drylownicy, a chcę wydrylować czereśnie do ciasta, jak mogę zrobić to w inny sposób, bardzo proszę o rady.

Odpowiedzi (40)

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

29.06.2014 13:27

Mały nożyk jest chyba najwygodniejszy ;)

pestka

Zadanych pytań: 424

29.06.2014 14:39

drylownica to mały wydatek, a bardzo ułatwia pracę - dziś nie wyobrażam sobie drylowania bez niej ( a kiedyś też robiłam nożykiem )

Konczi

Zadanych pytań: 632

29.06.2014 15:36

Może uda Ci się pożyczyć od sąsiadki ? :D

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

29.06.2014 16:11

wyjmuję pestki paluszkami od rąk jest szybciej i sprawniej niż drylownicą

stokrotka

Zadanych pytań: 120

29.06.2014 16:31

ostry nóż się sprawdza

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

29.06.2014 17:05

kiedyś widziałem tutaj u DS że ktoś drylował grubszym drutem od robótek ręcznych

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

29.06.2014 17:08

ostrym nozem wyciagnac pestke

stan2401

Zadanych pytań: 0

29.06.2014 17:18

tylko drylownicy uzywamy

Janina

Zadanych pytań: 159

29.06.2014 17:31

Po prostu musisz wziąć każdy owoc do ręki i wypchnąć pestkę;)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

29.06.2014 17:49

dryluję nożem ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak