Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

29.06.2014 09:10

Moje pytanie, może będzie dość nietypowe, ale postanowiłam się Was poradzić. Nie posiadam w domu drylownicy, a chcę wydrylować czereśnie do ciasta, jak mogę zrobić to w inny sposób, bardzo proszę o rady.

Odpowiedzi (40)

Renata9

Zadanych pytań: 329

29.06.2014 18:13

Dziękuję Wam Wszystkim za odpowiedzi

karolina1869

Zadanych pytań: 594

29.06.2014 18:35

wiśnie drylujemy w domu za pomoca spinaczy biurowych

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

29.06.2014 20:04

można nożykiem, przy czereśniach pestka łatwo wyhodzi

caralajna

Zadanych pytań: 435

29.06.2014 20:07

poza agrafką jeszcze spinacz metalowy się nadaje

mysza75

Zadanych pytań: 96

29.06.2014 20:22

ja dryluję widelcem albo nożem

BeataJ

Zadanych pytań: 103

29.06.2014 20:57

Ja używam rąk - palców, idzie szybciej niż drylownicą :) poprostu staram się wyciskać pestkę, aby za bardzo nie uszkodzić owocu :)

misia53

Zadanych pytań: 339

29.06.2014 21:52

nożyk i palce to najlepszy sposób....

dodi

Zadanych pytań: 256

29.06.2014 21:57

ostry nóż polecam

bhb8

Zadanych pytań: 1

29.06.2014 22:04

po prostu ręcznie

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

29.06.2014 22:32

Ja rozwijam spinacz biurowy i uzywam go jako haczyka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak