Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

12.08.2013 15:03

może Mi ktoś podpowiedzieć co robię nie tak jak robię kopytka po ugotowaniu się podczas wyjmowania rozlatują się ?

Odpowiedzi (23)

teresa18

Zadanych pytań: 502

12.08.2013 20:36

ziemniaki muszą być ciepłe przy ich wyrabianiu, dodaj trochę mąki pszennej trochę ziemniaczanej, gotuj od chwili wypłynięcia na wolnym ogniu chwilę i nie pod przykryciem, po kilku próbach dojdziesz do wprawy

rjustysia

Zadanych pytań: 190

12.08.2013 20:46

A może za długie gotowanie? Inna sprawa: ja dodaję do kopytek jajko, wtedy są trochę bardziej zwięzłe. Ziemniaki nie muszą być ciepłe, powinny przy kluskach śląskich, nigdy nie miałam problemów z zimnymi, np wczorajszymi ziemniakami.

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

12.08.2013 21:55

mi też się wydaje że dodajesz za mało mąki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak