Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anemon

Zadanych pytań: 163

20.05.2014 17:30

Mrozicie biały ser? Czy po rozmrożeniu nadaje się na sernik lub pierogi?

Odpowiedzi (47)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

20.05.2014 18:57

tak mroze biały ser i tez z niego piekę sernik

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

20.05.2014 19:08

mrożę biały ser ale do sernika nie używam, najczęściej do naleśników

ben-ka

Zadanych pytań: 459

20.05.2014 19:11

hm....jeszcze twarogu nie mroziłam,sama ciekawa jestem co to będzie po rozmrożeniu.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

20.05.2014 19:13

mroże, nadaje się potem do wszystiego.robiłam z mrożonego sernik, pierogi ruskie, paste na kanapki

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

20.05.2014 19:13

mrożę i potem wykorzystuję go do ciasta osobiście w smaku nie widzę różnicy po upieczeniu ciasta

kasienka23

Zadanych pytań: 512

20.05.2014 19:15

mroziłam , zrobiłam ruskie pierogi i były bez zarzutu :)

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

20.05.2014 19:31

Nie mrożę, bo jakoś nie lubię takiego rozmrożonego. Moja Babcia czasem mroziła, ale później używała go tylko do przygotowania sera smażonego.

pestka

Zadanych pytań: 424

20.05.2014 19:35

nie mrożę, nie mam takiej potrzeby

Janina

Zadanych pytań: 159

20.05.2014 19:59

Mrożę ser i jak najbardziej nadaje się do sernika oraz do pierogów. Natomiast nie polecam do spożycia na kanapki;)

Izka192

Zadanych pytań: 419

20.05.2014 20:15

tak, często robię pierogi z rozmrożonego sera

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak