Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anemon

Zadanych pytań: 163

20.05.2014 17:30

Mrozicie biały ser? Czy po rozmrożeniu nadaje się na sernik lub pierogi?

Odpowiedzi (47)

Ania84

Zadanych pytań: 67

20.05.2014 22:45

ja też mrożę i wykorzystuję do wszystkiego, sernik najlepszy ze świeżego ale z mrożonego też się udaje

Iwusia

Zadanych pytań: 242

20.05.2014 23:31

nie miałam jeszcze okazji mrozić

Konczi

Zadanych pytań: 632

21.05.2014 07:17

tak mrożę :) nadaje się i do pierogów i do pas :)

bhb8

Zadanych pytań: 1

21.05.2014 07:20

Taki swojski mroziłam, nadawała się jaj najbardziej do jedzenia, do pierogów najczęściej używałam :)

Czyki

Zadanych pytań: 72

21.05.2014 07:22

Tak mrożę i robię pierogi, lub sernik :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

21.05.2014 07:32

ja nie mrożę

Róża1

Zadanych pytań: 7

21.05.2014 08:10

ja też jak mam dużo sera to mrożę :-)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

21.05.2014 09:41

moja mama mroziła taki swojski serek i zawsze potem robiła z niego pierogi lub sernik

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

21.05.2014 10:35

tak mroziłam parę razy i się nadaje))

Barbara13

Zadanych pytań: 21

21.05.2014 11:22

mrożź czasem ser biały ale wolę go do pierogów niż do sernika ( robi się lekko grudkowany nieraz ) ale gdy bo dobrze zmielimy nadaje się i do sernika ale na kanapki lub do urobienia ze śmietanką już jest nie bardzo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak