Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

27.02.2015 07:42

Na czym pieczecie bezę by ładnie odeszła od spodu ?? Moja przywarła i to skutecznie :/

Najlepsze odpowiedzi (3)

Konczi

Zadanych pytań: 632

27.02.2015 07:46

Ola na papierze :/ skutecznie wylądowała w koszu ... muszę szybko piec drugą .. ale na czym ? już z papierem nie chce eksperymentować

berys18

Zadanych pytań: 1434

27.02.2015 07:55

zawsze wykładam na papier do pieczenia, może za wolno schły?

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

27.02.2015 07:55

też piekę na papierze do pieczenia i nie mam problemów

Odpowiedzi (42)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

27.02.2015 07:44

bezy/ę piekę na papierze do pieczenia (używam tego z Lidla, jest go dużo za dobrą cenę), zawsze ładnie odchodzi. a na czym Ty piekłaś, że przywarła?

Konczi

Zadanych pytań: 632

27.02.2015 07:48

Może mata silikonowa? zejdzie z niej beza???

Margo1

Zadanych pytań: 2141

27.02.2015 07:56

Ja pieke na papierze do pieczenia lub macie teflonowe

Konczi

Zadanych pytań: 632

27.02.2015 07:57

podejście nr 2 wyłożyłam na mate do pieczenia ... jak teraz nie wyjdzie to się poddaję ..

Skotka

Zadanych pytań: 0

27.02.2015 07:58

Piekę/suszę na białym papierze do pieczenia

Konczi

Zadanych pytań: 632

27.02.2015 07:59

Na ile stopi pieczecie i ile czasu ???

Wacław

Zadanych pytań: 1269

27.02.2015 08:24

papier do pieczenia jest dobry

Kasnaj

Zadanych pytań: 154

27.02.2015 08:52

beziki piekę na macie silikonowej wychodzą super

adelajda

Zadanych pytań: 234

27.02.2015 09:01

zawsze piekę na papierze do pieczenia i pięknie się odkleja

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

27.02.2015 09:01

@Konczi też miałam ten problem i piekłam na papierze , wydaje mi się że to nie wina tego na czym się piecze (chociaż pewnie jakość papieru ma znaczenie) , a temperatury , ewentualnie piekarnika (od spodu może przypieka bardziej)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak