Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

27.02.2015 07:42

Na czym pieczecie bezę by ładnie odeszła od spodu ?? Moja przywarła i to skutecznie :/

Odpowiedzi (42)

Asik32

Zadanych pytań: 2

27.02.2015 14:08

Pod bezy daję taką czarną cienką matę z lidla i wszystko ładnie na niej się piecze nie tylko bezy ale też ziemniaczki pokrojone w łódeczki, ciastka:-)

Asik32

Zadanych pytań: 2

27.02.2015 14:09

Pod bezy daję taką czarną cienką matę z lidla i wszystko ładnie na niej się piecze nie tylko bezy ale też ziemniaczki pokrojone w łódeczki, ciastka:-)

pestka

Zadanych pytań: 424

27.02.2015 14:14

zawsze piekę na papierze do pieczenia

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

27.02.2015 14:18

na papierze woskowanym, piekę ok. 2h w 120 stopniach

Klausia

Zadanych pytań: 251

27.02.2015 16:59

Na papierze do pieczenia i odeszła bez problemu.

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

27.02.2015 17:28

Piekę na papierze do pieczenia!

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

27.02.2015 17:46

Ja piekłam nawet na zwykłym papierze śniadaniowym i odeszła,może miałaś za mało wysuszoną.J piekę bezę w 130 st.c 90 minut.Z maty powinna Ci ładnie odejść.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

27.02.2015 17:58

ostatnio suszyłam na papierze śniadaniowym na tej śliskiej stronie :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

27.02.2015 17:59

@Konczi suszyłam w 110 st. po 15 minutach zmniejszyłam temp. i suszyłam ok godz.

magda1976

Zadanych pytań: 1

27.02.2015 18:11

Zawsze na papierze piekę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak