Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krystyna330

Zadanych pytań: 228

13.01.2014 09:15

Na gołąbki wolicie zwykłą kapustę, włoską a moze pekińską?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

13.01.2014 09:52

najbardziej lubię w kapuście włoskiej. ale robiłam już w pekince i liściach boćwiny :) w zwykłej robiła moja babcia

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

13.01.2014 09:19

najczęściej zwykła kapusta

krystyna330

Zadanych pytań: 228

13.01.2014 09:16

ja wolę włoską

Odpowiedzi (33)

Beatris

Zadanych pytań: 43

13.01.2014 09:17

Jak do tej pory robiłam tylko ze zwykłą lub z sałatą. W planach mam użycie włoskiej...

pestka

Zadanych pytań: 424

13.01.2014 09:18

najbardziej lubię zwykła kapustę , ale z włoskiej też często robię

okrysia

Zadanych pytań: 79

13.01.2014 09:18

zwykła biała kapustę

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

13.01.2014 09:19

Lubię z włoską, gołąbki są wtedy takie delikatne w smaku :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

13.01.2014 09:20

zawsze robię gołąbki ze zwykłej kapusty

Megg

Zadanych pytań: 69

13.01.2014 09:21

ja zawsze gołąbki robię ze zwykłej kapusty

Romanowka

Zadanych pytań: 28

13.01.2014 09:23

ja robię ze zwykłej kapusty

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

13.01.2014 09:26

wolę zwykłą kapustę

PIOTR11

Zadanych pytań: 60

13.01.2014 09:27

z kapusty włoskiej

Margo1

Zadanych pytań: 2141

13.01.2014 09:28

Na gołąbki daję kapuste białą zwykłą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak