Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krystyna330

Zadanych pytań: 228

13.01.2014 09:15

Na gołąbki wolicie zwykłą kapustę, włoską a moze pekińską?

Odpowiedzi (33)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

13.01.2014 09:29

Używam zwykłej :)

Niki22

Zadanych pytań: 46

13.01.2014 09:30

ja robię z ze zwykłej białej z pekińskiej nigdy nie próbowałam

berys18

Zadanych pytań: 1434

13.01.2014 09:30

lubię ze wszystkimi, ale najczęściej robię z białej

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

13.01.2014 09:32

zazwyczaj ze zwykłej, czasami z włoskiej, z pekina nie próbowałam, ale chyba liścia są zbyt delikatne

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

13.01.2014 09:32

wolę włoską

Anitapaj

Zadanych pytań: 194

13.01.2014 09:33

najczęściej włoskiej używam

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

13.01.2014 09:35

najlepsze według mnie są gołąbki ze zwykłej kapusty

Ania321

Zadanych pytań: 179

13.01.2014 09:37

wolę zwykłą :)

sara1

Zadanych pytań: 478

13.01.2014 09:45

najczęściej ze zwykłej

Mati13

Zadanych pytań: 1524

13.01.2014 09:53

tylko z białej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak