Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krystyna330

Zadanych pytań: 228

13.01.2014 09:15

Na gołąbki wolicie zwykłą kapustę, włoską a moze pekińską?

Odpowiedzi (33)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

13.01.2014 09:57

najczęściej robię z włoską

Mniam

Zadanych pytań: 87

13.01.2014 10:03

Lubię gołąbki w kapuście włoskiej. Ze zwykłą kapustą to wolę takie posiekane bez zawijania. Natomiast na pekińskiej nie próbowałam jeszcze robić.

halina17

Zadanych pytań: 271

13.01.2014 10:41

Gołąbki robię z włoskiej kapusty , ze zwykłej bardzo rzadko robię .

pajbek

Zadanych pytań: 257

13.01.2014 10:50

Ja robię ze zwykłej :-)

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

13.01.2014 10:52

ja wole zwykła kapuste

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

13.01.2014 10:55

przeważnie robię ze zwykłej kapusty,ale smakują mi też z włoskiej

mysza75

Zadanych pytań: 96

13.01.2014 11:04

wole włoską kapustę

kupiska

Zadanych pytań: 398

13.01.2014 11:07

zwykla kapusta...

Christopher

Zadanych pytań: 31

13.01.2014 11:15

Robię od czasu do czasu "gołąbeczki" z pekińskiej,są bardzo smaczne,delikatne.Najczęściej robię ze zwykłej,a jak chcę ,aby było ciekawie na talerzu,to część z białej i część z czerwonej.

Izka192

Zadanych pytań: 419

13.01.2014 12:07

u mnie robi się tylko ze zwykłą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak