Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

16.11.2016 00:16

-Na ile dni, przed 24.12. zaczniecie cokolwiek szykować, by potem tego dnia „nie zarabiać się” ?

Odpowiedzi (36)

anka1988

Zadanych pytań: 25

16.11.2016 15:03

ja raczej wszystko 2 dni wcześniej by było świeże

Janina

Zadanych pytań: 159

16.11.2016 15:45

Robię na świeżo;))

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

16.11.2016 17:49

Dziękuję za odp. na moje pyt. Wszyscy będą otrzymywać na bieżąco po plusie. Ciekawe, ile z tych plusów zostanie za parę dni ?

MonikaW

Zadanych pytań: 41

16.11.2016 21:39

ja zaczynam niebawem od bigosu, bo nagotuję teraz gar coś sobie zjemy, a na święta zawekuję. Z racji, że pracuję dużo zawodowo, np. ciasto na pierogi też robię wcześniej i zamrażam, kapustę z grzybami wekuję. Często na święta wcześniej robię fasolkę po bretońsku i także wekuję.

jola91

Zadanych pytań: 23

16.11.2016 22:27

Tydzień wcześniej przygotuję pierogi i uszka, a resztę dopiero w Wigilię będę robić.

gosia56

Zadanych pytań: 466

17.11.2016 10:12

nie robię dużo jedzenia więc zaczynam dzięń przed wigilią;)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

17.11.2016 10:36

Pierogi zawsze robię dzień przed , bigos też , ciasto też . Pierogi zawsze zostawiam na koniec , Wszystko zawsze mam poukładane ,ze wszystkim zdążam i nie stresuje się

jan_mag

Zadanych pytań: 1

17.11.2016 10:48

ok. tydzień wcześniej :)

Mniam

Zadanych pytań: 87

17.11.2016 11:01

Uszka będę lepiła dużo wcześniej i je zamrożę. Reszta to tak dzień, dwa dni przed Wigilią.

Edith85

Zadanych pytań: 20

17.11.2016 12:11

Pierogi robię na początku grudnia i zamrażam.Pprzy okazji gotowania grzybów do nich of razu mam wywar na zupę grzybowo, który również zamrażam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak