Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

16.11.2016 00:16

-Na ile dni, przed 24.12. zaczniecie cokolwiek szykować, by potem tego dnia „nie zarabiać się” ?

Odpowiedzi (36)

ada.la

Zadanych pytań: 39

18.11.2016 18:32

ja nie robię nic wcześniej

ice cubes

Zadanych pytań: 0

19.11.2016 15:37

Pierogi i uszka warto zrobić szybciej i zamrozić. Wywar do barszczu czerwonego mam zaprawiony do słoików.

Babeczka35

Zadanych pytań: 6

19.11.2016 22:06

Tak dwa dni przed Wigilią zaczynam przygotowania.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

20.11.2016 10:21

z trzy dni przed świętami zaczynam marynowanie mięs, ryby, ciasta na sam koniec przed śiętami i inne potrawy

ben-ka

Zadanych pytań: 459

20.11.2016 11:57

To co mogę zrobić wcześniej i zamrozić, to robię sukcesywnie żeby w wigilię jak najkrócej stać przy kuchni.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

20.11.2016 12:08

Dwa dni przed mi wystarczy. Uszka i pierogi robię wcześniej i mrozę.

dodi

Zadanych pytań: 256

20.11.2016 15:50

u mnie wszystko zawsze na koniec

halina17

Zadanych pytań: 271

20.11.2016 18:26

Zaczynam przygotowania dzień przed Wigilią czyli 23 grudnia.

Patrycja33

Zadanych pytań: 366

21.11.2016 09:52

ja zaczne przygotowania dwa dni przed wigilia

Konczi

Zadanych pytań: 632

21.11.2016 17:31

zacznę przygotowania 22 grudnia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak