Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Dorota59

Zadanych pytań: 950

18.07.2013 13:38

Nigdy nie mroziłam fasoli szparagowej, proszę podpowiedzcie czy zamrażacie ją surową czy należy ją trochę obgotować?

Najlepsze odpowiedzi (3)

berys18

Zadanych pytań: 1434

18.07.2013 13:42

ja podgotowuję i dopiero mrożę

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

18.07.2013 13:43

blanszuję i dopiero mrożę

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

18.07.2013 13:45

Ja mrożę surową :)

Odpowiedzi (32)

idealme

Zadanych pytań: 62

18.07.2013 13:41

ja zamrażam surową, tylko końcówki wcześniej obcinam :)

Agata3

Zadanych pytań: 13

18.07.2013 13:41

Należy ją zblanszować :)

jeta72

Zadanych pytań: 911

18.07.2013 13:49

ja też mrożę surową :-)

Wojt@s

Zadanych pytań: 444

18.07.2013 13:52

ja tylko zamrażam ją surową

gosia1988

Zadanych pytań: 526

18.07.2013 13:52

ja zawsze najpierw blanszuje i zamrażam

Margo1

Zadanych pytań: 2141

18.07.2013 13:53

Ja blanszuję i dopiero wkładam do zamrażalnika

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

18.07.2013 13:55

umyta, bez końcówek i SUROWĄ

Róża1

Zadanych pytań: 7

18.07.2013 13:55

ja też blanszuję :-)

mysza75

Zadanych pytań: 96

18.07.2013 14:02

ja też blanszuję wcześniej :-)

Konczi

Zadanych pytań: 632

18.07.2013 14:10

również blanszuję przed zamrożeniem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak