Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Dorota59

Zadanych pytań: 950

18.07.2013 13:38

Nigdy nie mroziłam fasoli szparagowej, proszę podpowiedzcie czy zamrażacie ją surową czy należy ją trochę obgotować?

Odpowiedzi (32)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

18.07.2013 15:17

nie mrożę wolę ze słoika

Motorek

Zadanych pytań: 1446

18.07.2013 15:26

bez końcówek mrożę surową

bietka

Zadanych pytań: 563

18.07.2013 15:34

ja obcinam końcówki i zawsze mrożę surową :)

Kasia35

Zadanych pytań: 218

18.07.2013 15:40

ja najpierw blanszuję i odcinam końcówki

Alex_M

Zadanych pytań: 119

18.07.2013 16:23

fasolkę myję, odcinam końcówkę i blanszuję :) po ostudzeniu i lekkich wyschnięciu zamrażam :)

dorotka0000025

Zadanych pytań: 208

18.07.2013 16:47

ja zamrazam surowa

eMMe

Zadanych pytań: 177

18.07.2013 16:50

Ja obgotowuję zawsze przed zamrożeniem

Ola1984

Zadanych pytań: 295

18.07.2013 17:34

Zawsze blanszuję przed zamrożeniem. Wrzucam na wrzątek na ok. 2-3 minuty, studzę i dopiero zamrażam.

rjustysia

Zadanych pytań: 190

18.07.2013 17:37

Ja mrożę surową. I tak po rozmrożeniu trzeba ją ugotować.Kupne mrożonki nie są blanszowane.

karolina1869

Zadanych pytań: 594

18.07.2013 18:44

raz mroziłam surową ale nie smakowała mi po odmrożeniu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak