Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Dorota59

Zadanych pytań: 950

18.07.2013 13:38

Nigdy nie mroziłam fasoli szparagowej, proszę podpowiedzcie czy zamrażacie ją surową czy należy ją trochę obgotować?

Odpowiedzi (32)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

18.07.2013 14:14

lekko zawsze obgotuje przed mrożeniem

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

18.07.2013 14:17

ja blanszuję i dopiero mrożę

gosia56

Zadanych pytań: 466

18.07.2013 14:17

fasolkę trzeba blanszować bo inaczej moze bo odgotowaniu skórka odchodzić i nie będzie apetyczna

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

18.07.2013 14:20

ja mrożę surową

Renata9

Zadanych pytań: 329

18.07.2013 14:27

ja zawsze blanszuje

cooleczka

Zadanych pytań: 539

18.07.2013 14:48

dobrze wiedzieć, bo ja mam całą reklamówkę fasoli do zamrożenia :)

Janina

Zadanych pytań: 159

18.07.2013 14:58

Ja zamrażam surową;)

Mniam

Zadanych pytań: 87

18.07.2013 15:01

Mroziłam surową, ale niedużo- ot tak żeby do zupy było.

pierniczkowo

Zadanych pytań: 141

18.07.2013 15:02

ja zamrażam surową w woreczkach foliowych :)

Anna133

Zadanych pytań: 143

18.07.2013 15:06

ja też blanszuję i odcinam końcówki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak