Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kucharz_Tomek

Zadanych pytań: 25

10.01.2014 19:35

Ocet jabłkowy czy spirytusowy?

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

10.01.2014 20:09

wolę spirytusowy

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

10.01.2014 20:32

ja też używam i jabłkowego i spirytusowego:)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

10.01.2014 21:09

Mam i taki i taki ocet,każdy używam do czego innego,do marynat to tylko spirytusowy daję.

Odpowiedzi (50)

noninka77

Zadanych pytań: 33

10.01.2014 19:37

zdecydowanie jabłkowy:)

pestka

Zadanych pytań: 424

10.01.2014 19:37

używam jabłkowy

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

10.01.2014 19:39

jabłkowy lub winny do sałatek do marynat spirytusowy

Ankha

Zadanych pytań: 112

10.01.2014 19:39

Jabłkowy albo ryżowy

teresa18

Zadanych pytań: 502

10.01.2014 19:40

częsciej spirytusowy

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

10.01.2014 19:40

Ja używam jeden i drugi

berys18

Zadanych pytań: 1434

10.01.2014 19:41

jabłkowy, ten drugi tylko do odkamieniania czajnika

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

10.01.2014 19:42

ocet jabłkowy

Róża1

Zadanych pytań: 7

10.01.2014 19:42

używam jedego i drugiego.

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

10.01.2014 19:43

wolę jabłkowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak