Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kucharz_Tomek

Zadanych pytań: 25

10.01.2014 19:35

Ocet jabłkowy czy spirytusowy?

Odpowiedzi (50)

Janina

Zadanych pytań: 159

10.01.2014 19:46

Do przetworów spirytusowy, na co dzień w kuchni jabłkowy i winny;)

Klausia

Zadanych pytań: 251

10.01.2014 19:53

do sałatek jabłkowy, do marynat spirytusowy :)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

10.01.2014 19:57

jak na razie to używam tylko octu spirytusowego

Renata9

Zadanych pytań: 329

10.01.2014 20:00

zdrowszy jest jabłkowy i takiego używam

Czyki

Zadanych pytań: 72

10.01.2014 20:02

Używam jeden i drugi:)

Pyszota

Zadanych pytań: 85

10.01.2014 20:14

wybieram łagodniejszy jabłkowy

Marlenka.S

Zadanych pytań: 70

10.01.2014 20:16

używam ten i ten oraz balsamiczny, który chyba najbardziej lubię

Noruas

Zadanych pytań: 232

10.01.2014 20:18

a to zależy do czego :) ale chyba spirytusowy jest u mnie częściej

Beatris

Zadanych pytań: 43

10.01.2014 20:21

Zależy do czego, używam obu.

krystyna330

Zadanych pytań: 228

10.01.2014 20:38

jabłkowy wolę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak