Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kucharz_Tomek

Zadanych pytań: 25

10.01.2014 19:35

Ocet jabłkowy czy spirytusowy?

Odpowiedzi (50)

norweska20

Zadanych pytań: 400

10.01.2014 21:34

używam i tego i tego

Alex_M

Zadanych pytań: 119

10.01.2014 21:37

zwykły i jabłkowy do przetworów, jabłkowy i winny do sałatek oraz marynowania mięska ;)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

10.01.2014 21:41

w zależności do czego bo używam oby dwóch

treonina

Zadanych pytań: 1213

10.01.2014 21:51

różnie, zależy do czego - do sałatek lepszy ryżowy lub jabłkowy a np do ogórków spirytusowy

kasiaw

Zadanych pytań: 470

10.01.2014 21:56

polecam ocet jabłkowy choć spirytusowy czasem też się przydaje

Monika58

Zadanych pytań: 299

10.01.2014 22:11

oba rodzaje octu są przydatne w kuchni

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

10.01.2014 22:14

Raczej jabłkowy

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

10.01.2014 22:29

do sałatek surówek jabłkowy do innych potraw 10%

Ela15

Zadanych pytań: 1414

10.01.2014 22:43

ocet jabłkowy

Magda24

Zadanych pytań: 148

10.01.2014 22:50

oba octy używam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak