Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Katarzyna54

Zadanych pytań: 147

15.01.2015 16:54

panierujecie udka tuż przed upieczeniem czy może wcześniej?

Odpowiedzi (38)

Ela15

Zadanych pytań: 1414

15.01.2015 18:46

przed pieczeniem ale częściej marynuje

Barbara13

Zadanych pytań: 21

15.01.2015 19:01

Przed pieczeniem

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

15.01.2015 19:09

Bezpośrednio przed, wcześniej to nie ma sensu raczej.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

15.01.2015 19:12

Panieruję tylko udka wyjęte z rosołu, takie do pieczenia nie.

kasiaw

Zadanych pytań: 470

15.01.2015 19:31

Udka piekę bez panierki. Nacieram przyprawami i do piecyka

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

15.01.2015 19:57

nigdy nie robiłam panierowanych jedynie marynuję przed pieczeniem

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

15.01.2015 20:22

Udka piekę bez panierki

Stenka

Zadanych pytań: 467

15.01.2015 20:34

Udka robię bez panierki, przed pieczeniem daje przyprawy

halina17

Zadanych pytań: 271

15.01.2015 20:57

Rzadko panieruję udka - przed samym smażeniem.

pestka

Zadanych pytań: 424

15.01.2015 20:59

nie panieruję udek tylko nacieram przyprawami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak