Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Katarzyna54

Zadanych pytań: 147

15.01.2015 16:54

panierujecie udka tuż przed upieczeniem czy może wcześniej?

Odpowiedzi (38)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

16.01.2015 11:28

do pieczenia nie panieruję, marynuję kilka godzin wcześniej

as28

Zadanych pytań: 294

16.01.2015 12:08

udka marnuje tylko

misia53

Zadanych pytań: 339

16.01.2015 12:40

ja również nie panieruję udek

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

16.01.2015 13:32

Panieruję tylko do smażenia i to zaraz przed wrzuceniem na patelnię.

Cynamonka

Zadanych pytań: 79

16.01.2015 13:40

Nie panieruję w ogóle, ale jeśli chodzi o marynatę to zazwyczaj noc wcześniej.

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

16.01.2015 16:03

nie panieruję wogóle

Barbara777

Zadanych pytań: 38

16.01.2015 21:30

robię bez panierki:)

tomek18

Zadanych pytań: 706

30.01.2015 18:24

wolę bez panierki piec

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak