Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Katarzyna54

Zadanych pytań: 147

15.01.2015 16:54

panierujecie udka tuż przed upieczeniem czy może wcześniej?

Odpowiedzi (38)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

15.01.2015 21:40

Udka piekę bez panierki

mysza75

Zadanych pytań: 96

15.01.2015 21:58

udka nie panieruję tylko je marynuję

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

15.01.2015 22:20

ja również piekę bez panierki

aisoglam

Zadanych pytań: 321

15.01.2015 22:37

Marynuję udka i piekę od razu. Jeśli są już ugotowane to bezpośrednio przed obróbką termiczną panieruję.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

15.01.2015 23:39

panieruję przed samym pieczeniem

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

16.01.2015 07:37

ja także piekę bez panierki

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

16.01.2015 08:13

udka pieke bez panierki

marenka

Zadanych pytań: 179

16.01.2015 08:29

Nigdy nie piekłam panierowanych udek

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

16.01.2015 09:16

nie robię udek panierowanych, przed pieczeniem tylko je marynuje

ilka01

Zadanych pytań: 6

16.01.2015 10:55

panieruję bezpośrednio przed

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak