Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ifa

Zadanych pytań: 16

23.06.2015 11:00

Pieczenie sami chleb? Częściej na zakwasie czy drożdżach? Jak go potem przechowujecie żeby był długo świeży?

Odpowiedzi (42)

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

23.06.2015 14:58

u mnie mamusi piecze, po upieczeniu i wystudzeniu zamrazamy go, gdy nam potrzeba odmrażamy i jest swieży

Aga-25

Zadanych pytań: 3

23.06.2015 15:00

nie piekę chleba

Margo1

Zadanych pytań: 2141

23.06.2015 15:06

Jeszcze nie piekłam chlebka

Konczi

Zadanych pytań: 632

23.06.2015 15:11

wolę chlebek na zakwasie, przechowuję w chlebaku

Gracer

Zadanych pytań: 124

23.06.2015 15:48

piekę rożne chleby lubię i na drożdżach i na zakwasie

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

23.06.2015 16:01

Piekę chleb na zakwasie , przechowuję go tradycyjnie w chlebaku .

dom-agi

Zadanych pytań: 2

23.06.2015 16:04

Ja często piekę, częściej na drożdżach, a taki domowy chleb tak szybko znika, że nie musiałam go długo przechowywać :)

pestka

Zadanych pytań: 424

23.06.2015 17:40

sama nie piekę , kupuję gotowy

molanka

Zadanych pytań: 14

23.06.2015 17:41

lepszy jest moim zdaniem na zakwasie

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

23.06.2015 18:02

kiedyś piekła moja mama na zakwasie ale dodawała też drożdże był smaczny a jak przechowywać to nie wiem bo taki chleb jest świeży przez pierwsze 2 dni a potem to już nie jest tak dobry , osobiście to lubiłam go zawsze na drugi dzień bo taki był najlepszy :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak