Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ifa

Zadanych pytań: 16

23.06.2015 11:00

Pieczenie sami chleb? Częściej na zakwasie czy drożdżach? Jak go potem przechowujecie żeby był długo świeży?

Odpowiedzi (42)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

23.06.2015 23:34

ostatnio nie mam czasu na pieczenie chlebusia, ale na święta zawsze piekę

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

23.06.2015 23:59

często piekę na drożdżach

Mniam

Zadanych pytań: 87

24.06.2015 06:46

Jak już piekę to na drożdżach, bo z zakwasem nie mogłam się coś zaprzyjaźnić :( Przechowuję tak tradycyjnie w chlebaku taki kawałek żeby wystarczył na 2dni, a reszta do zamrażarki.

ilka01

Zadanych pytań: 6

24.06.2015 09:11

ja często piekę żytni na zakwasie, owijam lniana ściereczką i przechowuję w chlebaku kilka dni

inka2012

Zadanych pytań: 3

24.06.2015 09:57

bardzo rzadko piekę sama chleb, lecz gdy to robię to jest on na drożdżach

dodi

Zadanych pytań: 256

24.06.2015 10:54

ja nie piekę chleba

Ela15

Zadanych pytań: 1414

24.06.2015 21:25

ja kupuję już gotowy

gosia1988

Zadanych pytań: 526

25.06.2015 07:15

dawno już nie piekłam chleba, ale jak już to piekłam go na drożdżach

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

25.06.2015 08:50

Czasem piekę na zakwasie i przechowuję w lnianej ściereczce

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

26.06.2015 07:19

ostatnio jakoś rzadko piekę chleb

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak