Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ifa

Zadanych pytań: 16

23.06.2015 11:00

Pieczenie sami chleb? Częściej na zakwasie czy drożdżach? Jak go potem przechowujecie żeby był długo świeży?

Odpowiedzi (42)

Róża1

Zadanych pytań: 7

23.06.2015 18:07

jeszcze nie piekłam chlebka :-)

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

23.06.2015 18:15

dawno nie piekłam

Kasnaj

Zadanych pytań: 154

23.06.2015 18:39

nie piekę chleba

Beatris

Zadanych pytań: 43

23.06.2015 19:21

Oczywiście, piekę:) Najczęściej na drożdżach, bo taki wolą dzieci, a czego się dla nich nie robi... :) Po całkowitym ostudzeniu przechowuję w woreczku, chociaż taki domowy szybko znika, zwłaszcza gdy jest jeszcze cieplutki:)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

23.06.2015 21:16

piekę od czasu do czasu zazwyczaj na drożdżach

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

23.06.2015 21:19

piekę chleb na drożdżach

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

23.06.2015 21:26

bardzo rzadko piekę

migotka28

Zadanych pytań: 20

23.06.2015 21:29

piekę i drożdżowy i na zakwasie

Klausia

Zadanych pytań: 251

23.06.2015 22:16

Częściej na drożdżach.

norweska20

Zadanych pytań: 400

23.06.2015 23:28

dopiero się do tego przymierzam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak