Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

21.12.2014 22:16

Piernik lepiej przełożyć powidłem zaraz po upieczeniu czy dopiero jak zmięknie?

Odpowiedzi (27)

aginaa

Zadanych pytań: 700

22.12.2014 11:04

ja przekladam na drugi dzien

mysza75

Zadanych pytań: 96

22.12.2014 11:16

ja przekładam na drugi dzień albo jak jest zimy

Mniam

Zadanych pytań: 87

22.12.2014 11:23

Upiekłam wczoraj piernik staropolski i jak wystygł to go przełożyłam, obciążyłam i czeka w chłodzie :)

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

22.12.2014 12:56

Zawsze po wystygnięciu przekładam :)

pestka

Zadanych pytań: 424

22.12.2014 13:46

dopiero jak ciasto przestygnie, przekładam go powidłami

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

22.12.2014 16:10

wystudzone ciasto przekładam

Kamyczek

Zadanych pytań: 0

22.12.2014 18:27

nie pieke przekladanego piernika

Iwusia

Zadanych pytań: 242

22.12.2014 21:38

też proponuję przełożyć od razu

erym

Zadanych pytań: 24

23.12.2014 00:38

ja tez jak przestygnie, smaruje...

marcia7

Zadanych pytań: 166

23.12.2014 15:16

ja daję od razu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak