Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

21.12.2014 22:16

Piernik lepiej przełożyć powidłem zaraz po upieczeniu czy dopiero jak zmięknie?

Odpowiedzi (27)

gosia561

Zadanych pytań: 1389

23.12.2014 15:29

ja tez od razu przekładam

Kluska_87

Zadanych pytań: 33

24.12.2014 10:28

Po ostygnięciu przekładam

norweska20

Zadanych pytań: 400

24.12.2014 15:49

po wystudzeniu

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

25.12.2014 13:04

przekładać po przestygnięciu

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

25.12.2014 16:51

Ja przekładam jak zmięknie.

malaczarna23

Zadanych pytań: 616

27.12.2014 12:28

Ja przekladam zaraz jak wystygnie

marcia7

Zadanych pytań: 166

10.01.2015 17:17

najlepiej od razu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak