Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

19.02.2014 08:34

Podobno podczas pieczenia ciasta drożdżowego warto wstawić do piekarnika blaszaną miskę z wodą, ciasto nie będzie wtedy suche . Ja o tym przeczytałam i ciekawa jestem czy ktoś z Was już piekł ciasto drożdżowe taką metodą i czy faktycznie tak jest ?

Odpowiedzi (26)

Gracer

Zadanych pytań: 124

19.02.2014 09:58

słyszałem ale nie próbowałem

Alex_M

Zadanych pytań: 119

19.02.2014 10:07

piekę z parą niektóre chleby, ciast nie

Róża1

Zadanych pytań: 7

19.02.2014 10:34

jeszcze tak nie robiłam .

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

19.02.2014 10:58

nie stosowałam tego sposobu, bo i mam taki piekarnik że miska z wodą już się tam nie zmieści jak wstawię dużą blaszkę - jak kupię nowy piekarnik to wypróbuje ten sposób ):

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

19.02.2014 11:04

Czasem wstawiam miseczkę z wodą, skórka wtedy nie tak szybko twardnieje.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

19.02.2014 11:42

ja tak piekę tylko chleb

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak