Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pestka

Zadanych pytań: 424

24.07.2013 13:04

Poprzednie pytanie dotyczyło bobu i ewentualnego jego zamrożenia jeżeli mamy dużą jego ilość - ale czy mrozić taki surowy czy lekko zblanszowany?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Konczi

Zadanych pytań: 632

24.07.2013 13:05

ja bym z blanszowała

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

24.07.2013 13:06

ja mroziłem surowy

Wacław

Zadanych pytań: 1269

24.07.2013 13:06

my mrozimy bób surowy,po wyciągnięciu z zamrażarki i ugotowaniu równie smaczny jak swieży

Odpowiedzi (23)

Beatris

Zadanych pytań: 43

24.07.2013 13:07

Ja również zamroziłam surowy.

malina

Zadanych pytań: 4

24.07.2013 13:07

ja mrożę niewielkie porcje -surowy

Margo1

Zadanych pytań: 2141

24.07.2013 13:11

ja też mrożę surowy poporcjowac sobie , póżniej po ugotowaniu nie ma żadnej różnicy

berys18

Zadanych pytań: 1434

24.07.2013 13:13

możesz zamrozić surowy

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

24.07.2013 13:17

Wydaje mi się że lepiej zamrozić surowy

sylwia_mc

Zadanych pytań: 39

24.07.2013 13:23

Ja nie mrożę bobu. Raz tak zrobiłam i wcale mi nie smakował po ugotowaniu.

Janina

Zadanych pytań: 159

24.07.2013 13:25

Dla mnie lepszy jest zamrozić surowy;)

Renata9

Zadanych pytań: 329

24.07.2013 13:28

ja zawsze blanszuje

mysza75

Zadanych pytań: 96

24.07.2013 13:28

mrożę surowy i nic się nie dzieje :-)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

24.07.2013 13:36

Mi mrożony nie smakuje i nigdy nie mrożę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak