Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pestka

Zadanych pytań: 424

24.07.2013 13:04

Poprzednie pytanie dotyczyło bobu i ewentualnego jego zamrożenia jeżeli mamy dużą jego ilość - ale czy mrozić taki surowy czy lekko zblanszowany?

Odpowiedzi (23)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

24.07.2013 13:53

Ja mrożę surowy :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

24.07.2013 13:57

jeszcze nie mroziłam, więc trudno mi powiedzieć

Dorian

Zadanych pytań: 1093

24.07.2013 14:55

zblanszowany po odmrozeniu moze chyba sie zrobic maziowaty, wiec chyba lepiej surowy

ZEWA

Zadanych pytań: 190

24.07.2013 15:21

Bób można zamrozić albo zrobić w słoiki tak jak groszek, an zimę będzie jak znalazł do sałatek czy zupy.

Seba

Zadanych pytań: 1313

24.07.2013 15:35

ja mrożę surowy

mysza75

Zadanych pytań: 96

24.07.2013 15:36

ja mrożę surowy, właśnie dzisiaj sobie odmroziłam do obiadu, i jest bardzo dobry :-)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

24.07.2013 15:37

ja blanszuję

Dorota37

Zadanych pytań: 468

24.07.2013 15:41

surowy też mrożę i nie blanszuję

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

24.07.2013 16:37

ja nigdy nie mroziłam bobu

idealme

Zadanych pytań: 62

24.07.2013 16:49

mrożę surowy ! ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak