Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pestka

Zadanych pytań: 424

24.07.2013 13:04

Poprzednie pytanie dotyczyło bobu i ewentualnego jego zamrożenia jeżeli mamy dużą jego ilość - ale czy mrozić taki surowy czy lekko zblanszowany?

Odpowiedzi (23)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

24.07.2013 19:13

Ja również mrożę surowy

Ola1984

Zadanych pytań: 295

24.07.2013 22:08

Ja robiłam eksperyment mrożąc jeden woreczek surowego bobu i jeden podgotowanego. Surowy po ugotowaniu był lepszy, ale ważne aby zamrozić młody bób, stary będzie niesmaczny.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

24.07.2013 22:28

Bym zamroziła surowy bób.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak