Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Habibi

Zadanych pytań: 690

27.08.2013 18:19

Powidła smażycie z różnych owoców, czy jednak wyłącznie ze śliwek?

Odpowiedzi (27)

iwi

Zadanych pytań: 115

27.08.2013 18:44

Jak powidła to tylko śliwkowe

Alex_M

Zadanych pytań: 119

27.08.2013 18:46

ja robię tylko śliwkowe :)

Pomocnik

Zadanych pytań: 80

27.08.2013 19:08

tylko śliwki

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

27.08.2013 19:17

Ja tylko ze śliwek

eagle

Zadanych pytań: 32

27.08.2013 19:19

Znam powidła dyniowo-jabłkowe (także z przecierem z dzik.róży), brzoskwiniowe, śliwkowe (nie tylko z węgierek, ale też z renklod i mirabelek). Dawniej powidła były podstawowym przetworem późnoletnim i jesiennym.

mysza75

Zadanych pytań: 96

27.08.2013 19:22

wyłącznie smażę ze śliwek

adelajda

Zadanych pytań: 234

27.08.2013 19:32

ja też tylko ze śliwek węgierek bo tylko takie lubimy

gosia56

Zadanych pytań: 466

27.08.2013 19:35

robię tylko z węgierek

misia53

Zadanych pytań: 339

27.08.2013 19:58

eagle , oczywiście ,że sa takie jak wymieniłaś tylko chodzi o ich nazwanie.... kiedyś powidła były tylko ze sliwek a inne przetwory to były konfitury i dzemy rózniace się oczywiście obróbką

rjustysia

Zadanych pytań: 190

27.08.2013 20:03

Ja robię powidła tylko ze śliwek.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak