Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Habibi

Zadanych pytań: 690

27.08.2013 18:19

Powidła smażycie z różnych owoców, czy jednak wyłącznie ze śliwek?

Odpowiedzi (27)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

27.08.2013 20:13

ja też robię tylko ze śliwek

Motorek

Zadanych pytań: 1446

27.08.2013 20:14

ja robię tylko ze śliwek

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

27.08.2013 20:19

śliwkowe najlepsze więc tylko takie

Stenka

Zadanych pytań: 467

27.08.2013 20:23

w tym roku robiłam z morabelek

Habibi

Zadanych pytań: 690

27.08.2013 21:42

Oj, ja już robiłam także z dynią - w połączeniu z jabłkami i brzoskwiniami wychodzą smaczne powidełka, ale te już musiałam dosładzać, bo działkowe brzoskwinie były... hmmm... jakby to określić... oszczędnie słodkie ... hahaha ;) Do tego słabo słodka dynia i jesienne jabłka - ale i tak wyszły super :) Smażyłam też powidła z samych renklod, ale przyznam, że miały dziwny kolor ;)

Beata73

Zadanych pytań: 1093

28.08.2013 08:27

robię powidło z dyni i dodaję śliwki

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

28.08.2013 08:51

tylko ze śliwek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak