Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bertpvd

Zadanych pytań: 19

02.05.2017 21:08

Przepis na gravlax z dzikiego pstrąga czy troci polega na dodaniu soli, cukru, skórki z cytryny i 50 ml anyżówki. Po 6 godzinach leżakowania można jeść rybę. Zastanawiam się czy mógłbym zastąpić anyżówkę ? Niestety jej nie mam a zastanawiam się nad jakimś innym komercyjnym substytutem. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Odpowiedzi (21)

bertpvd

Zadanych pytań: 19

21.06.2017 23:57

Dziękuje za pomoc

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak