Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

16.06.2016 13:21

Pytanie do osób robiących syrop z kwiatów czarnego bzu: po zalaniu kwiatów gorącym lukrem odstawiamy całość na 3-4 dni - gdzie: do lodówki ? Kiedy robiłam pierwszą porcję było chłodno więc trzymałam garnek z syropem w skrytce na przetwory ale teraz u mnie znów wróciły upały i nie mam zbytnio chłodnego miejsca - czy mam wstawić ten syrop do lodówki ?

Odpowiedzi (21)

gosia56

Zadanych pytań: 466

17.06.2016 07:40

ja nie robię takiego soku ale moja mam robiła i odstawiała tylko do spiżarki i był okej

misia123410

Zadanych pytań: 22

17.06.2016 12:17

Ja wkładam do lodówki jak ostygnie

Ela427

Zadanych pytań: 12

17.06.2016 19:47

ja odstawiam do spiżarki

Klausia

Zadanych pytań: 251

17.06.2016 21:28

Obojetne to jest.

Justyna Jussstiii

Zadanych pytań: 930

17.06.2016 22:54

najpewniej w lodówce lub ciemnym chłodniejszym miejscu

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

18.06.2016 07:25

Nie robiłam ale znajoma robiła i trzymała w spiżarce

Katrina.u

Zadanych pytań: 3

18.06.2016 20:32

ja również odstawiam do spiżarki

Iwusia

Zadanych pytań: 242

18.06.2016 23:39

zalewam i odstawiam w chłodne miejsce

Wacław

Zadanych pytań: 1269

19.06.2016 09:41

na pewno musi to być chłodne miejsce

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

19.06.2016 20:24

Chłodno może być w piwnicy :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak