Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

16.06.2016 13:21

Pytanie do osób robiących syrop z kwiatów czarnego bzu: po zalaniu kwiatów gorącym lukrem odstawiamy całość na 3-4 dni - gdzie: do lodówki ? Kiedy robiłam pierwszą porcję było chłodno więc trzymałam garnek z syropem w skrytce na przetwory ale teraz u mnie znów wróciły upały i nie mam zbytnio chłodnego miejsca - czy mam wstawić ten syrop do lodówki ?

Odpowiedzi (21)

BobMay

Zadanych pytań: 0

21.06.2016 16:34

Renataj, jak to, gorącym lukrem zalewa się kwiaty a nie syropem??? Chyba jakieś przejęzyczenie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak