Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

06.08.2013 13:43

Robiąc surówki ze świeżej kapusty wygniatacie ją z solą,czy odstawiacie aby sama puściła soki i zmiękła:)

Odpowiedzi (29)

Róża1

Zadanych pytań: 7

06.08.2013 14:25

solę i pozostawiam:-)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

06.08.2013 14:36

troszkę sole ugniatam i czekam

Konczi

Zadanych pytań: 632

06.08.2013 14:48

ja delikatnie oprószam solą i tak pozostawiam aż puści sok :)

Dorota59

Zadanych pytań: 950

06.08.2013 15:05

posypuję solą i za chwilę wygniatam

halina17

Zadanych pytań: 271

06.08.2013 15:09

Ja po posoleniu kapusty odstawiam i później odciskam jak puści sok.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

06.08.2013 15:31

sole, leciutko ugniatam dłonią i odstawiam

mysza75

Zadanych pytań: 96

06.08.2013 16:24

odstawiam żeby puściła sok :-)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

06.08.2013 16:44

solę i wygniatam

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

06.08.2013 16:50

zasypuję solą i odstawiam, a potem zagniatam

teresa18

Zadanych pytań: 502

06.08.2013 19:36

lekko ugniatam i odstawiam na 5 minut jak jest cieniutko pokrojona, a jak grubiej to na 10-15 minut

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak