Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

04.08.2014 09:16

Robicie dżemy śliwkowe z renklod? Co zrobić, żeby sok szybciej odparował?

Odpowiedzi (26)

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.08.2014 11:23

ten pomysł Janiny jest super;)

dodi

Zadanych pytań: 256

04.08.2014 11:55

fajna sprawa ten sokownik

mysza75

Zadanych pytań: 96

04.08.2014 12:17

ja robię tylko powidła śliwkowe, i smażę je bardzo długo

pestka

Zadanych pytań: 424

04.08.2014 12:52

zawsze robię tradycyjnie tj. długo smażę

Gracer

Zadanych pytań: 124

04.08.2014 13:50

smażę śliwki do całkowitego odparowania nie znam innych sposobów

erym

Zadanych pytań: 24

04.08.2014 13:55

zawsze robie tradycyjnie, ciekawa ta metoda, ile ja sie tu naucze :)

ada.la

Zadanych pytań: 39

04.08.2014 14:17

z sokownikiem to ciekawy pomysł

Motorek

Zadanych pytań: 1446

04.08.2014 16:24

Ja tradycyjnie czekam aż odparują. W piekarniku nie robiłem

Seba

Zadanych pytań: 1313

04.08.2014 16:34

Smażę, aż całkowicie sok odparuje

adelajda

Zadanych pytań: 234

04.08.2014 17:32

Też smażę aż sok odparuje :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak