Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bertpvd

Zadanych pytań: 19

15.05.2017 22:59

Robię w tym roku syrop z pędów sosny aczkolwiek mam dylemat. Czy pasteryzować syrop czy nie ? Jak jest u Was ? Pasteryzujecie czy pomijacie etap pasteryzacji ?

Odpowiedzi (34)

bertpvd

Zadanych pytań: 19

16.05.2017 16:47

każdemu dałem po + :)

Janina

Zadanych pytań: 159

16.05.2017 17:02

Nigdy nie pasteryzuję ;))

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

16.05.2017 19:34

nie pasteryzuję

Justyna Jussstiii

Zadanych pytań: 930

16.05.2017 19:35

u mnie babcia nigdy nie pasteryzowała

Konczi

Zadanych pytań: 632

16.05.2017 20:50

nie pasteryzowałam go

Stenka

Zadanych pytań: 467

16.05.2017 21:23

Zlewam bez pasteryzacji i zawsze jest dobry

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

16.05.2017 21:58

Nie pasteryzuję, ale potrafi się zepsuć, jak da się za mało cukru.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

16.05.2017 22:32

Nie pasteryzuje gdyż cukier go konserwuje

Wacław

Zadanych pytań: 1269

17.05.2017 10:58

u nas się nie pasteryzowało

agaK.

Zadanych pytań: 311

17.05.2017 13:03

A można je jeszcze zbierać? Bo też by mnie to interesowało.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak