Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sara1

Zadanych pytań: 478

21.01.2014 10:36

rybę do smażenia w czym panierujecie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

21.01.2014 10:51

W mące, jajku i bułce tartej

Wacław

Zadanych pytań: 1269

21.01.2014 10:43

w jajku i bułce tartej

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

21.01.2014 20:40

często w mące lub w jajku i bułce,ale lubię tez rybę bez panierki tylko smażoną na maśle:)

Odpowiedzi (36)

berys18

Zadanych pytań: 1434

21.01.2014 10:36

najczęściej tylko w mące, czasem w jajku i bułce tartej

norweska20

Zadanych pytań: 400

21.01.2014 10:37

klasycznie w mące, jajku i bułce tartej

Margo1

Zadanych pytań: 2141

21.01.2014 10:37

Tylko bułka tarta

Konczi

Zadanych pytań: 632

21.01.2014 10:39

najczęsciej w mące

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

21.01.2014 10:39

najczęściej w jajku i mące

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

21.01.2014 10:39

w jajku i bułce tartej

Milka100

Zadanych pytań: 76

21.01.2014 10:40

w mące lub w jajku i bułce tartej

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

21.01.2014 10:40

najczęściej w mące lub bułce

Róża1

Zadanych pytań: 7

21.01.2014 10:42

tylko w mące:-)

Ania321

Zadanych pytań: 179

21.01.2014 10:45

w mące, jajku i bułce :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak