Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sara1

Zadanych pytań: 478

21.01.2014 10:36

rybę do smażenia w czym panierujecie?

Odpowiedzi (36)

Agata3

Zadanych pytań: 13

21.01.2014 15:04

W BUŁCE TARTEJ:)

Seba

Zadanych pytań: 1313

21.01.2014 15:31

mąka, jajko, bułka tarta

Passionforflavour

Zadanych pytań: 2

21.01.2014 16:40

Najczęściej robię rybę bez panierki.

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

21.01.2014 16:42

W jajku i bulce tartej

bietka

Zadanych pytań: 563

21.01.2014 16:44

jajku, mace i bułce

Kasia36

Zadanych pytań: 463

21.01.2014 21:34

w bułce tartej panieruję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak