Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sara1

Zadanych pytań: 478

21.01.2014 10:36

rybę do smażenia w czym panierujecie?

Odpowiedzi (36)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

21.01.2014 10:46

w mące,czasami filety w cieście nalesnikowym,najbardziej nie lubimy w bułce tartej,zabija smak ryby

pestka

Zadanych pytań: 424

21.01.2014 10:48

w mące lub bułce tartej

gosia56

Zadanych pytań: 466

21.01.2014 10:50

w mące i bułce tartej najczęściej ale robiłam też w płatkach kukurydzianych

Beatris

Zadanych pytań: 43

21.01.2014 10:55

Najczęściej w mące lub w bułce tartej.

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

21.01.2014 10:59

lubię w cieście naleśnikowym. A jeśli smażę rybę w całości to niczym nie panieruję

Stenka

Zadanych pytań: 467

21.01.2014 11:06

w jajku i bułce tartej

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

21.01.2014 11:07

w jajku i bułce najczęściej

Dorota59

Zadanych pytań: 950

21.01.2014 11:07

również w jajku i bułce tartej

dodi

Zadanych pytań: 256

21.01.2014 11:18

tylko w mące

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

21.01.2014 11:20

zazwyczaj tradycyjnie czyli w mące, jajku i bułce tartej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak