Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Jolcia_90

Zadanych pytań: 31

23.08.2015 01:22

Sernik, po upieczeniu od razu wyciągamy z piekarnika by nie opadł, czy zostawiamy go w piekarniku jeszcze chwilę ?

Odpowiedzi (63)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

23.08.2015 11:29

zostawiam w piekarniku z uchylonymi drzwiczkami na 2-3 godziny. czasami jest tak że piekę ciasto za ciastem (np w święta) i nie mam czasu czekać to wyciągam od razu,opada lekko

Benita

Zadanych pytań: 1

23.08.2015 11:32

Zostawiam w piekarniku do wystygnięcia.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

23.08.2015 11:36

w piekarniku czy w prodiżu zostawiam ciut uchylone drzwiczki czy pokrywe i sernik jest z 15 minut, potem wyciągam do wystudzenia

paula191919

Zadanych pytań: 54

23.08.2015 11:37

Mi się wydaje, że bez znaczenia to jest...

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

23.08.2015 11:39

Ja sernik zawsze studzę przy otwartych drzwiach piekarnika

krokus

Zadanych pytań: 145

23.08.2015 11:51

ja zostawiam w wyłączonym piekarniku

mariuszek8

Zadanych pytań: 10

23.08.2015 11:57

Ja bym zostawił już dawno żadnych ciast nie piekłem.

Renata9

Zadanych pytań: 329

23.08.2015 11:58

Zawsze zostawiam w piekarniku do ostygnięcia.

inka2012

Zadanych pytań: 3

23.08.2015 12:07

zostawiam jeszcze na chwilę

Konczi

Zadanych pytań: 632

23.08.2015 12:23

Ja również zawsze zostawiam w piekarniku po wyłączeniu z uchylonymi drzwiczkami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak