Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Jolcia_90

Zadanych pytań: 31

23.08.2015 01:22

Sernik, po upieczeniu od razu wyciągamy z piekarnika by nie opadł, czy zostawiamy go w piekarniku jeszcze chwilę ?

Odpowiedzi (63)

Janina

Zadanych pytań: 159

23.08.2015 13:00

Zawsze sernik zostawiam w piekarniku, tylko uchylam drzwiczki;)

Klausia

Zadanych pytań: 251

23.08.2015 13:07

Zostawiam z uchylonym drzwiczkami.

patryska76

Zadanych pytań: 24

23.08.2015 13:31

Praktycznie wszystkie ciasta zostawiam na trochę w środku po wyłączeniu piekarnika, jedynie trochę uchylam drzwiczki.

Jumper123

Zadanych pytań: 24

23.08.2015 13:42

zostawiamy w piekarniku

Franciszek

Zadanych pytań: 4

23.08.2015 13:44

Zostawiam parę minut przy uchylonych dżwiczkach.

Saga123

Zadanych pytań: 0

23.08.2015 13:53

zostawiam na moment w piekarniku

irenka

Zadanych pytań: 888

23.08.2015 14:07

ja zostawiam na kilka minut w piekarniku

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

23.08.2015 16:08

raczej nie ma różnicy bo czy się zaraz wyjmie czy zostawi po upieczeniu to i tak opadnie :)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

23.08.2015 16:26

zostawiam go w w uchylonym piekarniku

halina17

Zadanych pytań: 271

23.08.2015 16:50

Tak jak wszyscy piszący , ja też pozostawiam sernik w wyłączonym piekarniku i tak zawsze troszkę opadnie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak