Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

10.10.2013 09:42

Skoro mowa o grzybach , pamiętam takie grzyby z dzieciństwa ,które zawsze mama zbierała ,że surowego grzyba kładło się na palniku gazowym ,troszeczkę się go soliło ,puszczał sok i był przepyszny , pamietacie coś takiego ?

Odpowiedzi (26)

malinowepocalunki

Zadanych pytań: 16

10.10.2013 11:35

To na bank rydze! U as jeszcze były to zielonki... smak nie do zapomnienia... najlepsze z fajerek pieca kaflowego!

dodi

Zadanych pytań: 256

10.10.2013 12:25

u mnie własnie tak było...a ten grzybek ...to RYDZ

Habibi

Zadanych pytań: 690

10.10.2013 12:48

A wiecie, że aż zapytałam Mamę, jakie to u nas były grzybki (a właściwie u cioci, bo ona miała taką płytę w kuchni) - ale niestety nie były to rydze, ale kanie i polne pieczarki, zbierane na łąkach wkoło domu :) ale kocham rydze ponad inne grzybki i myślę, że takie również są wyśmienite :)

eagle

Zadanych pytań: 32

10.10.2013 13:51

u nas pieczarki i kanie

ZEWA

Zadanych pytań: 190

10.10.2013 14:57

u nas tak się piekło pieczarki łąkowe

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

11.10.2013 08:45

u mnie tak robiło się rydze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak