Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

16.09.2016 09:22

stewia, ksylitol nie nadaje się do wypieków drożdżowych, drożdże potrzebują zwykłego cukru do rośnięcia

Odpowiedzi (46)

kd045

Zadanych pytań: 7

16.09.2016 13:35

ja z drożdżowym nie eksperymentuje, zwykły cukier najlepszy

ben-ka

Zadanych pytań: 459

16.09.2016 15:41

Nie mam takiego problemu, bo nie używam tych składników.

Róża1

Zadanych pytań: 7

16.09.2016 16:09

stewi też nigdy nie używałam .

Renata9

Zadanych pytań: 329

16.09.2016 16:42

Fajna informacja, dziękuję :-)

Klausia

Zadanych pytań: 251

16.09.2016 17:13

Wiem o tym.

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

16.09.2016 17:19

nie dodawałam, ale na przyszłość wiem aby nie dodawać

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

16.09.2016 17:33

Dziękuję za informację.

bertpvd

Zadanych pytań: 19

16.09.2016 18:49

a wiedziałem o tym :)

Konczi

Zadanych pytań: 632

16.09.2016 19:08

cenna rada, dziękuję

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

16.09.2016 19:12

zawsze daję cukier,nawet nie próbowałam z zamiennikami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak