Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

16.09.2016 09:22

stewia, ksylitol nie nadaje się do wypieków drożdżowych, drożdże potrzebują zwykłego cukru do rośnięcia

Odpowiedzi (46)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

17.09.2016 23:59

zgadza się :)

dodi

Zadanych pytań: 256

18.09.2016 10:50

oczywiście, ze tak

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

18.09.2016 15:56

Nie używałam ksylitolu ani stewii do drożdżowego ale robiłam drożdżowe na łyżce miody i ładnie urósł więc normalny cukier to nie konieczność ale na nim ładnie rośnie :)

Futka

Zadanych pytań: 2

19.09.2016 11:51

To prawda - do pieczenia ciast drożdżowych nigdy nie dodaję ksylitolu, choć na codzień słodzę tylko nim :)

justynkag

Zadanych pytań: 45

20.09.2016 06:41

Jeszcze nie używałam stewii ani ksylitolu do wypieków, więc dobrze wiedzieć.

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

14.12.2016 14:37

przydatna informacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak