Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

13.08.2013 21:21

Szef w którego teraz pracuje na innym stanowisku, gdy dowiedział się ,że miałam sesje kulinarne do już 4 gazet chce bym u niego gotowała na wesela. Nie wiem czy podołam takiemu wyzwaniu. Co byście zrobili na moim miejscu.?

Odpowiedzi (33)

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

15.08.2013 09:05

gotowanie dla tylu gości na cztery ręce to mega wyzwanie. Doświadczeni kucharze zawsze mają pełne ręce roboty. U mnie w restauracji pracuje zawsze czterech do takiej imprezy- każdy ma swoje stanowisko- i widzę że mają co robić. Smacznie ugotować to jedno, ale później to jedzenie trzeba jeszcze na czas podgrzać, udekorować i wydać tak żeby goście dostali mniej więcej w jednym czasie. Nie wątpię że masz doświadczenie, talent i dobrze gotujesz, ale ja bym negocjowała z szefem o zamianę jednej osoby na dwie- pod warunkiem że są doświadczone i potraficie się zgrać w pracy, żeby nie iskrzyło :) W każdym razie życzę powodzenia jeżeli się zdecydujesz :)

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

15.08.2013 11:09

a może zaproponuj jakiś okres próbny?

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

16.08.2013 17:25

jednak idę do pomocy a potem się okaże

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak