Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

A_Ka

Zadanych pytań: 16

10.01.2016 20:36

w dodawaniu przepisów jest punk koszt. Jak to oceniacie, bo mi trudno wyliczyć i nie wiem jak. Bo np. jajka mam swoje warzywa też. Często kupuje w zapasie i nie pamietam co i jak. Czy może mnie Ds upomnieć za ta rubryke i dać jakas kare?

Odpowiedzi (26)

ilka01

Zadanych pytań: 6

11.01.2016 18:23

ja to szacuję bardzo orientacyjnie :)

Franciszek

Zadanych pytań: 4

11.01.2016 18:34

zaznaczam na oko bo wiemy co kupujemy i po ile

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

11.01.2016 23:14

też oceniam koszt nim więcej na "oko"

Madzik239

Zadanych pytań: 15

12.01.2016 00:14

Ja to rozumuję tak, że jeśli jest to jakaś droga ryba czy wymyślne danie potrzebujące drogich składników, czy ciasto z masami śmietanowymi , kajmakowymi i np. adwokatem to daje koszt wysoki. Jeśli jest to np. mięso czy jakieś droższe warrzywa których muszę użyć daję koszt średni. A jeśli są to podstawowe składniki, które są tanie i zazwyczaj w kuchni możesz wyczarować cos z niczego to jest to dla mnie niski koszt.

mariuszek8

Zadanych pytań: 10

12.01.2016 18:43

zazwyczaj daje tanie, drogie...

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

13.01.2016 00:31

Koszt zaznaczam mniej więcej. Nie da się co do złotówki tego obliczyć.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak